خانه » آشپزی » آموزش ساده طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مقوی با گوشت و به

آموزش ساده طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مقوی با گوشت و به

آموزش ساده طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مقوی با گوشت و به

تاس کباب با گوشت , طرز تهیه تاس کباب , تاس کباب به

در ادامه آشپزی های موجود در سایت امروز برای طرز تهیه یک غذای مقوی و ساده به نام تاس کباب را قرار داده ایم. شما می توانید این غذا خوشمزه را با گوشت و به در منزل درست کرده و همراه با خانواده خود نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب

گوشت سردست یا ران بدون استخوان ==> 350 گرم
سیب زمینی ==> 250 گرم
به ==> 250 گرم
آلو خشک ==> 250 گرم
روغن ==> به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ==> یک قاشق سوپخوری
گرد غوره ( در صورت تمایل ) ==> 2تا۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه ==> به مقدار لازم

تاس کباب با گوشت , طرز تهیه تاس کباب , تاس کباب به

طرز تهیه تاس کباب

برای تهیه تاس کباب در ابتدا آلو را می شوییم و خیس می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و به صورت حلقه ها خرد می کنیم. به را پوست می گیریم و به اندازه پرهای پرتقال ورقه ورقه می بریم ، سیب زمینی را نیز پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و گوشت را نیز به شکل ورقه تکه تکه می نمائیم ( تقریباً به طول و عرض دو بند انگشت )

قابلمه ای که گنجایش تمام این مواد را داشته باشد آماده می سازیم و دو قاشق روغن ته آن می ریزیم و دو ردیف پیاز ته قابلمه و یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به می گذاریم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط می کنیم و کمی روی این مواد می پاشیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم و به همین ترتیب بار دیگر ردیف های پیاز و گوشت و سایر مواد را در ظرف قرار می دهیم بدون اینکه سیب زمینی را داخل مواد بچینیم ،آنگاه نصف لیوان آب در قابلمه می ریزیم و در آن را می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد کاملاً بپزد .

سیب زمینی را در آخر کار روی تاس کباب می ریزیم و رب گوجه فرنگی را نیز در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل تاس کباب می ریزیم و می گذاریم تا سیب زمینی نیز با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود . باید تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بیافتد . در موقع کشیدن در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد مخلوط و له نکند بکشیم بعد هم به شکل زیبا آن را تزیین می کنیم.

تاس کباب با گوشت , طرز تهیه تاس کباب , تاس کباب به

نکات تهیه تاس کباب

در صورت تمایل می توانیم آلو خشک و به را از تاس کباب حذف کنیم.
برخی برای ترشی تاس کباب بجای گرد غوره از آبلیمو استفاده می کنند.
می توانیم از دو تا سه عدد گوجه فرنگی هم در تهیه این غذا استفاده کنیم.
اگر غذای ترش را نمی پسندید مراقب باشید که در این غذا از ترشی کمتری استفاده کنید.
برخی از مرغ نیز به جای گوشت استفاده می کنند.

تاس کباب به

loading...

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*